Първоначално публикувано от sunny2006
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Различни са батка . Мойта е със старата маска и фарове и халогени .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеДа. Забързах се и аз за работа... То пак добре, че бях намалил заради едни камиони отдалече, че... Тъпо, ама какво да правиш
---------- Post added at 07:22 ---------- Previous post was at 07:19 ----------
Първоначално публикувано от ivo 164 Покажи съобщениепо темата за разкрачените предници.причината дали не е в горните тампони на амортесиорите.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:24 ---------- Previous post was at 07:22 ----------[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:25 ---------- Previous post was at 07:24 ----------
---------- Post added at 07:27 ---------- Previous post was at 07:25 ----------
ШО стана с оня,дето ме банна по-рано-Пинки?!Дали не е умрел?Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
[QUOTE=virusalfa;622983]Като ди дойдат дома,кажи им,че жена ти е карала,та да си караш[COLOR="Silver"]
Да кажа, ама тя няма книжка хич. Отделно на клипчето ясно се вижда кой кара
Comment
-
[QUOTE=didod;623104]Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеКато ди дойдат дома,кажи им,че жена ти е карала,та да си караш[COLOR="Silver"]
Да кажа, ама тя няма книжка хич. Отделно на клипчето ясно се вижда кой кара
А ШО стана с Пинки,не разбрах?Нещо не се е ял с мен скоро и ми е скучноАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Не знам кога ще дойдат, че системата е тромава... Първо в КАТ София окръг, оттам в Стара Загора, оттам да решат и да ме привикат...
А Пинки и аз не съм виждал скоро. Тук де.
Comment
-
Колеги да питам кормилната рейка на суперката и на по-старата еднакви ли са ,че съм си намерил от старата а мойта е суперка и двете са 2.0тс. А и отдавна си мечтая за кожен салон а за 164 едва ли ще намеря от 166 дали ще стане.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Продава се салон май - колегата acko88.От 164.
Рейките са различни мисля. Едните са с 3 оборота на волана, другите с 2.5. И на старите няма т.н. 'амортисьор'.
Comment
-
Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщениеКолеги да питам кормилната рейка на суперката и на по-старата еднакви ли са ,че съм си намерил от старата а мойта е суперка и двете са 2.0тс. А и отдавна си мечтая за кожен салон а за 164 едва ли ще намеря от 166 дали ще стане.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениетвоя салон ако е със ел.седалки може да измислим нещо,че нещо ми омръзна кожата !
) но имам един приятел 164 3.0 с ел салон несъм го взел салона от него защото е син на цвят ,но салоните неса от суперка, ако изкаш ще ги наснимам и ако харесаш някой ще се разберем за доплащане от моя странаEX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПродава се салон май - колегата acko88.От 164.
Рейките са различни мисля. Едните са с 3 оборота на волана, другите с 2.5. И на старите няма т.н. 'амортисьор'.
А може ли на Суперката да сложа от старите рейки без амортисьор? Някой правил ли е такава кенефщина?Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ!!!
А може ли на Суперката да сложа от старите рейки без амортисьор? Някой правил ли е такава кенефщина?164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
Comment